Inga Kosunen

Hieman minusta...

Tykkään luonnonläheisestä ja luovasta elämästäViihdyn maalla luonnon ympäröimänä. 

Aiemmat opintoni agrologiksi avasivat villiyrttien ja luonnonmukaisen ravinnon maailman. Puhtaan ja ravinnetiheän ravinnon merkitys yhtenä hyvinvoinnin tekijänä avautui. Tästä alkoikin matka ymmärryksen laajentumiseen, miten ihan kaikki muukin vaikuttaa hyvinvointiimme ja miten monitasoisia kokonaisuuksia me ihmiset ollaan. Kiinnostuin tutustumaan erilaisiin luontaisiin hoitomuotoihin ja lähdinkin opiskelemaan kalevalaista jäsenkorjausta. 

Matkani on kuljettanut minua niin, että kiinnostukseni on suuntautunut yhä enemmän tutkimaan erityisesti sitä aitoa ja alkuperäisestä olemusta, jota me ollaan. Naisena erityisesti naisen alkuperäinen ja villi olemus kiehtoo minua. Kun nainen alkaa olla sitä mitä on, yhteydessä luontoon ja luonnolliseen kiertoonsa, luonnollisiin tarpeisiinsa ja tuntemuksiinsa. Kun hän alkaa itse kunnioittaa yhä enemmän omaa naiseuttaan ja feminiinistä olemustaan, ja elämää aletaan luomaan feminiinisestä olemuksesta käsin. 

Olen rinnallakulkijasi sinulle, joka haluat palata takaisin luonnolliseen olemukseesi, yhteyteen itsesi ja luonnon kanssa.