Inga Kosunen

Hieman minusta...

Tykkään luonnonläheisestä, luovasta ja hitaasta elämästäViihdyn maalla, pienissä paikoissa, luonto ympärilläni. Eläimet, kasvit, läheiset ihmiset, ilo ja vapaus ovat mulle tärkeitä. 

Opinnot agrologiksi avasivat villiyrttien ja luonnonmukaisen ravinnon maailman. Tietoisuus puhtaan ja ravinnetiheän ravinnon merkityksestä avautui ja heräsi halu alkaa ravita ja hoitaa itseään hyvillä raaka-aineilla. Eläinten ja maan hoitamisen lisäksi alkoi pikkuhiljaa kiinnostamaan laajentaa osaamista myös ihmisten hoitamiseen. Kalevalainen jäsenkorjaus hoitomuotona kutsui puoleensa monipuolisuutensa, tehokkuutensa ja kokonaisvaltaisuutensa ansiosta. Vastikään kuvioihin on tullut myös VortexHealing®-energiahoitaminen, jonka avulla luodaan tilaa energiajärjestelmään, muunnetaan ehdollistumiamme ja autetaan henkisessä heräämisessä.

Niinhän sitä sanotaan, että hoitoalalle hakeutuvat tarvivat itse eniten hoitoa. Tämä päti minunkin kohdallani. Hoitoalan opinnot avasivat sen, kuinka haavoilla ja hoitoa vailla olin. Myös sen, että hoitoa muiltakin tarvii, mutta päävastuu ja avaimet omaan paranemiseen on itsellä. Haavat ovat tienviittoja syvempään ymmärrykseen, jolloin voin olla niistäkin kiitollinen.

Oman elämän haasteet ja kriisit ovat tuoneet pintaan kohdattavaksi ja puhdistettavaksi ehdollistumia. Kärsimys on ollut suurin herättäjäni siihen todellisuuteen, että kärsimys on harhaa. Se pysyy, jos vastustan sitä tai pidän siitä kiinni. Hyväksymällä ja läsnäolevasti kohtaamalla kärsimyksen, hankalimmiltakin tuntuvat asiat ja tunteet, ne putoavat pois. Illuusio erillisyydestä on alkanut muuntua totuuteen kaiken ykseydestä.   

Elämä on prosessi, jolla ei ole päätepistettä. Elämä on nyt tänään tässä hetkessä. Eilinen on mennyt ja huomista ei ole vielä tullut. Kaikki on aina hyvin ja riittävää tässä hetkessä.