Inga Kosunen

Hieman minusta...

Tykkään luonnonläheisestä, luovasta ja hitaasta elämästäViihdyn maalla, luonto ympärilläni. Eläimet, kasvit, läheiset ihmiset, ilo ja vapaus ovat mulle tärkeitä. 

Opinnot agrologiksi avasivat villiyrttien ja luonnonmukaisen ravinnon maailman. Tietoisuus puhtaan ja ravinnetiheän ravinnon merkityksestä avautui ja heräsi halu alkaa ravita ja hoitaa itseään hyvillä raaka-aineilla. Eläinten ja maan hoitamisen lisäksi alkoi pikkuhiljaa kiinnostamaan laajentaa osaamista myös ihmisten hoitamiseen. Kalevalainen jäsenkorjaus hoitomuotona kutsui puoleensa monipuolisuutensa, tehokkuutensa ja kokonaisvaltaisuutensa ansiosta. Vastikään kuvioihin on tullut myös VortexHealing®-energiahoitaminen, jonka avulla luodaan tilaa energiajärjestelmään.

Niinhän sitä sanotaan, että hoitoalalle hakeutuvat tarvivat itse eniten hoitoa. Tämä päti minunkin kohdallani. Hoitoalan opinnot avasivat polun syvemmin omaan prosessiin. Hoitoa ja tukea muilta tarvii, mutta päävastuu ja avaimet omaan paranemiseen ovat itsellä.  Hoitojen avulla voidaan aktivoida ihmisessä jo olevat paranemismekanismit. Kivut ja sairaudet ovat tienviittoja syvempään ymmärrykseen ja vapautumiseen.  

Elämä on prosessi, jossa ei tule valmiiksi ja jolla ei ole päätepistettä. Elämä on nyt tänään tässä hetkessä. Eilinen on mennyt ja huomista ei ole vielä tullut. Kaikki on aina hyvin ja riittävää tässä hetkessä.