VortexHealing® Energiahoitaminen

VortexHealing® on muinainen energiahoitamisen muoto. Hoitajan käsien kautta virtaava jumalallinen energia hoitaa, herättää ja laajentaa tietoisuutta. Energia virtaa aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi, juuri niin kuin on tarpeen. 

Ihmiskehon alueella on monimuotoinen energiajärjestelmä, joka on olemassa usealla eri tasolla. Fyysisen kehomme lisäksi muun muassa tunteemme, ajatuksemme ja uskomuksemme ovat energiaa ja tietoisuutta. Energiahoitamisella autetaan ehdollistumia, tukkoista ja matalaa energiaa vapautumaan kanavoimalla energiajärjestelmän alueelle korkeita valon värähtelyitä. Hoitoa voidaan kohdentaa mihin tahansa haasteisiin tai käyttää yleisluontoisesti hyvinvoinnin parantamiseen. 

Ehdollistumat ilmenevät kehossa ja mielessä erilaisina oireina, kipuina, sairauksina, kärsimyksenä, vihana, katkeruutena, syyllisyytenä, häpeänä, pelkoina ja puutteen kokemuksena. Jokainen hoito auttaa  laajentamaan tietoisuutta, päästämään irti rajoittavista ehdollistumista ja tuntemaan enemmän aitoa iloa, vapautta ja läsnäoloa. 

Energiahoito ei ole lääketieteellistä hoitoa eikä sulje sitä pois.

Energiahoitoa voidaan tehdä myös kaukohoitona.

  

Käymäni VortexHealing® koulutukset:

  • Peruskurssi 2021
  • Taianomaiset rakenteet 2021
  • Karminen intensiivi 2021
  • Aistimiskurssi 2021


VortexHealing® on R. Weinmanin VH järjestön rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttö sallittu luvanvaraisesti.  Lisätietoa löytyy kansainvälisiltä nettisivuilta www.vortexhealing.org.