VORTEXHEALING® Energy Healing

VortexHealing® on muinainen energiahoitamisen muoto. Siinä Jumaluudesta virtaava energia hoitaa, herättää ja laajentaa tietoisuutta. Energia virtaa aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi, juuri niin kuin on tarpeen. 

Kaikki on energiaa. Ihmisinä fyysisen kehomme lisäksi koko olemuksemme, tunteemme, ajatuksemme ja uskomuksemme ovat energiaa ja tietoisuutta. Energiahoitamisella autetaan tukkoista ja matalaa energiaa vapautumaan kanavoimalla koko ihmisolemuksen alueelle korkeita valon värähtelyitä. Hoitoa voidaan kohdentaa mihin tahansa haasteisiin tai käyttää yleisluontoisesti hyvinvoinnin parantamiseen. 

Vanhojen tottumusten, toimintamallien ja ehdollistumien karistessa yhteys omaan sydämeen vahvistuu ja mielen rooli vaihtuu hallitsijasta hyväksi työkaluksi. Jokainen hoito auttaa laajentamaan tietoisuutta, päästämään irti rajoittavista ehdollistumista ja tuntemaan enemmän aitoa iloa, vapautta ja läsnäoloa. 

VortexHealing® on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Ric Weinman. Lisätietoa löytyy kansainvälisiltä nettisivuilta www.vortexhealing.org.