VortexHealing® Energiahoitaminen

VortexHealing® on muinainen energiahoitamisen muoto. Hoitajan käsien kautta virtaava Jumalallinen energia hoitaa, herättää ja laajentaa tietoisuutta. Energia virtaa aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi, juuri niin kuin on tarpeen. 

Ihmiskehon alueella on monimuotoinen energiajärjestelmä, joka on olemassa usealla eri tasolla. Fyysisen kehomme lisäksi muun muassa tunteemme, ajatuksemme ja uskomuksemme ovat energiaa ja tietoisuutta. Energiahoitamisella autetaan tukkoista ja matalaa energiaa vapautumaan kanavoimalla energiajärjestelmän alueelle korkeita valon värähtelyitä. Hoitoa voidaan kohdentaa mihin tahansa haasteisiin tai käyttää yleisluontoisesti hyvinvoinnin parantamiseen. 

Jokainen hoito auttaa laajentamaan tietoisuutta, päästämään irti rajoittavista ehdollistumista ja tuntemaan enemmän aitoa iloa, vapautta ja läsnäoloa. 

Energiahoitoa voidaan tehdä myös kaukohoitona. 


Käymäni VortexHealing® koulutukset:

  • Foundational Training / Peruskurssi 2021
  • Magical Structures / Taianomaiset rakenteet 2021 VortexHealing® on R. Weinmanin VH järjestön rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttö sallittu luvanvaraisesti.  Lisätietoa löytyy kansainvälisiltä nettisivuilta www.vortexhealing.org.