Inga Kosunen

HIEMAN TARINAANI

Luonnollisen tasapainon löytäminen omaan elämään ja sen ylläpitäminen on kiinnostanut minua muutamien vuosien ajan.  Itsehoitamisen lisäksi minua alkoi kiinnostaa opiskella jotain terveyttä tukevaa hoitomuotoa, joka huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti. Pohdin erilaisia vaihtoehtoja kiinalaisesta lääketieteestä vyöhyketerapiaan. Olin kuullut myös kalevalaisesta jäsenkorjauksesta paljon hyviä kokemuksia.

Selvittäessäni vaihtoehtoja, kalevalainen jäsenkorjaus alkoi kiehtoa perinteikkyyden ja tutkitusti tehokkaiden hoitotulosten ansiosta. Selvisi, että kalevalaisella jäsenkorjauksella on pitkät juuret suomalaisessa kansanparantamisessa. Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen sisältyy useita käytössä olevia hoitomuotoja, kuten sidekudoshieronta, lymfahoito, vyöhyketerapia, hermoratahoito, akupainanta ja nivelten paikalleen saattaminen. Käsin tehtävän jäsenkorjauksen lisäksi perinnehoitamisessa on käytetty terveyden edistämiseksi saunomista, kuppausta, luonnonyrttejä ja muita luonnontuotteita sekä ravintohoitoa.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen agrologi. Agrologin opinnoissa innostuin villiyrteistä, niiden ravintorikkaudesta ja monista hyvinvointivaikutuksista. Valitsin opintoja suuntautuen luonnontuotteisiin hankkimalla muun muassa villiyrtti- ja sienineuvojan pätevyyden. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt kehittäen yrttituotteita ja opastaen yrttien käytössä.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot alkoivat tuntua sopivalta jatkumolta. Aloitin opiskelun tammikuussa 2019. Osaajaksi oppiminen vaatii paljon harjoitusta. Opinnot etenevät suurimmaksi osaksi itsenäisiä harjoitushoitoja tehden. Jokainen asiakas on tärkeä matkalla kohti parempia hoitotuloksia. Teen mielelläni opiskelijahoitoja erilaisille asiakkaille.

Tervetuloa opiskelijahoitoon!

Kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot:

  • Peruskoulutus 2019
  • Jatkokoulutus 2020
  • Seurantakoulutus 2021
Muut opinnot:
  • Agrologi 2017