Uskallatko unelmoida?

01.04.2023

Unelmointi voi olla hirmuisen pelottavaa. Unelmoinnissa voi pelottaa pettyminen, monien esteiden ja haasteiden kohtaaminen ennen unelman toteutumista, mutta myös itse unelman toteutuminen. Olenko sittenkään valmis ottamaan vastaan sitä mitä olen kuvitellut haluavani? 

Unelmointi on ennen kaikkea rohkeutta myöntää ja sallia itselleen toiveensa. Se on myös rohkeutta virittäytyä olemaan onnellinen jo ennen kuin unelma on konkreettisesti toteunut. Se on rohkeutta elää pelon ja epävarmuuden kanssa, jos toive ei toteudukaan. Se on myös rohkeutta elää sen kanssa, jos toive toteutuukin.

Olen unelmoinut monet toiveeni todeksi. Olen myös unelmoinut asioita, jotka eivät ole toteutuneet. Olen tuntenut onnea ja iloa, mutta myös pettymystä, katkeruutta ja kateutta. Ikävämmän tuntuiset tunteet ovat vahvoja suuntaviittoja siitä, miten tärkeitä myös ne unelmat ovat, jotka eivät ole vielä toteutuneet.

Toiveiden toteutumattomuus on opettanut minua antautumaan enemmän elämälle. Etten välttämättä aina tiedä sitä mikä on juuri nyt minulle ajankohtaista. Saan olla myös pieni ja tietämätön unelmien toteutumisen ajankohdasta ja usein myös tavasta, miten ne toteutuvat. 

Tärkein oppi ja ydinviesti nyt itselleni ja toisille on se, että uskalla kaikesta huolimatta unelmoida. Vaikka et tietäisi toteutuuko toiveesi, siinä unelmassa on aina jotain todella tärkeää ja merkityksellistä sinulle.


Unelmointi voi olla hauskaa ja leikkisää. Unelmakarttojen tekeminen on ollut itselleni mieluinen tapa visioida unelmia näkyvään muotoon. 

Olemme luoneet yhdessä Heidi Pasasen kanssa Unelmia ja kukkaterapiaa -työpajan, jossa visioidaan unelmia näkyväksi tunnepohjaisella unelmakartalla. Unelmien toteutumisen tueksi jokainen saa mukaan henkilökohtaisesti koostetun kukkatippauutoksen.

Heidin kirjoittamaa kukkaterapiasta:

Kanavoitu kukkaterapia keskittyy juuri siihen, mille on tarvetta tässä hetkessä. Asetamme intention ja pyydämme, että jokainen saa juuri ne kukkien parantavat voimat avukseen, mitä työn alla oleva tunnepohjainen unelmakartta tarvitsee. Saat mukaasi Frantsilan kukkaterapiatipoista sinulle räätälöidyt kukkatipat, joita päivittäin nauttimalla vahvistat unelmakartan alulle laittamaa muutoksen prosessia elämässäsi. Tunnepohjainen unelmakartta ja kukkaterapia ovat yhdessä erityisen vahva työkalu oman elämän manifestointiin ja muutokseen. Lisätietoa kukkatipoista ja niiden vaikutuksista löydät muun muassa: https://frantsila.com/tuote-osasto/kukkaterapia/

Kutkuttaisiko päästä ilottelemaan tällaiseen työpajan? Ole meihin yhteyksissä!