Mitä aion julkaista blogissani?

11.04.2022

Olen miettinyt blogin kirjoittamista. Kerran sen aloitinkin, mutta ujous iski, ja poistin sisällön. Silloin kirjoittamani sisältö tuntui kuitenkin liian henkilökohtaiselta. Nyt kokeilen uudelleen yrittäen löytää kultaisen keskitien henkilökohtaisuuden ja yleisen välillä. 

Ei kellään varmaan kiinnosta lukea pelkkää yleistä liibalaabaa. Mutta ei myöskään pelkästään mun omaa kokemusta, vaan ehkä yhdisteltynä näitä sopivasti. Teemat, jotka mua kiehtoo valtavasti ovat alkuperäisyys, aitous, autenttisuus, villeys, pitelemättömyys, inhimillisyys, keskeneräisyys ja raakuuskin. Sellainen kaunistelemattomuus, karuus ja herkkyys. Jotka on mun mielestä superkauniita juttuja. 

Ootteko lukeneet sellaisen kirjan kuin Naiset jotka kulkevat susien kanssa: villinaisen arkkityyppi myyteissä ja kertomuksissa? Kirjoittanut Clarissa Pinkola Estés. Olen itse lukenut sen osittain. Resonoi kyllä ja lujaa. Aion sen vielä lukea kokonaankin. Kirja on inspiroinut mua luomaan kaikenlaista, muun muassa maalaamaan ja kirjoittamaan. Se on saanut tarkastelemaan itseäni naisena, auttanut näkemään naisen psyyken unohdettuja ja haudattuja voimia. Nämä kaikki voimat on tarkoitettu käyttöömme täydessä voimassaan. 

Tätä blogia tulen kirjoittamaan naisen näkökulmasta tutkien sitä alkuperäistä olemusta. Tuun kirjoittamaan myös sellaisesta luonnonläheisestä elämästä, luonnon rytmeistä ja luonnon hyödyntämisestä omavaraisemmassa elämäntyylissä sekä hyvinvoinnin lähteenä.

Tervetuloa lukijaksi!